MY CHRISTMAS

 
Hej fina ni. Hoppas att ni har haft en helt underbar jul för det har vi verkligen haft. Vi kom precis innanför dörren efter julfirande i både Skellefteå och Örebro. Det har varit väldigt hektiskt men så skönt att bara få åka iväg och rå om familjen ett tag och komma bort från vardagen. Jag måste tydligen ha varit väldigt snäll i år också med tanke på hur fina julklappar jag har fått. 
 
Här ovanför är lite bilder från julaftonen som firades hos min familj. Nu ska jag hoppa i säng för imorgon är det vi som ska styra upp nyårsfirandet hemma hos oss. Ha det fint så länge.

23 DECEMBER

 
Så här vill jag se ut i jul. Knallröda läppar, päls och paljetter, ett par klackar och kanske en håruppsättning.
 
Väskan är packad och snart lyfter planet till Skellefteå för julfirande och kvalitetstid med pojkvän och familj. Alla julklappar är inköpta, nyår är planerat och semestern sträcker sig ända till 6 Januari. Golvet i köket är färdiglagt och våran nya kristallkrona hänger fint över köksbordet. Jag har till och med tjuvstartat julen med lilla julafton i fredags med Matilda. Kan man ha det bättre?
 
Nu blir det Skellefteå nästa, och kameran hänger med den också. 
Ha en fin jul så länge, för det är nästan förbjudet att blogga på julafton tycker jag. puss

NUDE

 
Fick nya fina naglar igår hos bästa Jennifer på N&G Nails i sturegallerian. Jag tycker att det är så fint med nudefärgade naglar. Det passar lika bra till rött på jul som till paljetter och glitter på nyår. 

A HINT OF STELLA MCCARTNEY

TRÖJA - H&M, BYXOR - ZARA, SKOR - CHOIES
 
Hej mitt i julstressen. Stressar ni lika mycket som mig nu dagarn innan jul? 
 
Igår var vi uppe och lade golv i köket till klockan ett, och idag har hela dagen sett likadan ut. Sedan är det julklappsinslagning och en massa annat att fixa innan vi flyger till Skellefteå för att fira jul imorgon.
 
Bjuder på gårdagens outfit då dagens består av mjukiskläder. Visst är skorna helt underbara? Nästan kopior av de från Stella Mccartneys senaste kollektion. Love them.
 
Nu ska jag stressa vidare, ha det fint så länge.

HAIRTALK

 
 Senaste tiden har jag fått mycket frågor av er om hur jag fixar mitt hår så jag tänkte att det var på tiden för ett sånt inlägg nu.
 
Igår var jag och färgade och klippte svallet inför jul och nyår hos bästa Hair By Suzan. Ingen annan får röra mitt hår, hon är helt magisk. 
                                     _______________
 
Här har ni mina 6 bästa hårtips.
 
1. Använd bra schampo och balsam, det kostar lite mer med kvalité men oftast är dom produkterna mycket drygare och räcker längre. Jag använder alltid produkter från Joico.
 
2. Duscha helst håret  högst 2-3 gånger i veckan. Då vänjer sig håret vid det och blir inte fett lika snabbt, sedan sliter det mycket mindre på håret också.
 
3. Låt håret självtorka. Jag använder faktiskt aldrig hårtork utan flätar det i en lös fläta medans det torkar. Då blir håret fint och vågigt när det har torkat och du behöver inte använda locktången lika ofta. Kan man inte klara sig utan hårtork? - Värmeskydd!
 
4. Borsta igenom håret från rötterna och fläta det innan du går och lägger dig. Du slipper alla tovor och behöver knappt fixa håret dagen efter.
 
5. Krama in en leave-in kräm i håret efter du har duschat som återfuktar topparna och gör håret mjukt. Jag klarar mig inte en dag utan min. Jag använder Moist Repair från KMS. Den är perfekt att använda om man känner att håret är torrt eller frissigt också.
 
6. Sedan var det dom här lockarna också? Jag använder en Babyliss icurl när jag lockar håret. Världens bästa grej. Det är en locktång och plattång i ett, så man behöver inget mer än den. Sedan sprayar jag lockarna och använder Marockan oil i topparna. Klart!
 
 
Nu hoppas jag att ni är lite klokare. Puss på er.

JAG I SENASTE DIVINE MAGAZINE

 
Jag har ju helt glömt bort att berätta för er att jag är med i det senaste numret av Divine Magazine. Känns verkligen jättekul! För er som är nyfikna kan ni läsa tidningen på nätet här.
 
Febern har börjat lätta en aning nu, och jag är nästan människa igen så från och med imorgon kommer jag vara tillbaka här igen. Puss på er.

FILIPPA K SS 14

 
Excuse the radio silence, men jag ligger hemma och tampas med både feber och hosta här hemma. Perfekt till julledigheten såklart.
 
Ni får lite vårinspiration från Filippa K så länge. En kollektion som verkligen faller mig i smaken. Hur sugen blir man inte på att snabbspola fram till sommaren när man ser dom här bilderna? 

SNEAKERS I ALL ÄRA

 
Min senaste erövring. Ett par nya vita air max 90 som jag kommer matcha till ett par kostymbyxor i oversizemodell och en stickad tröja. Jag ångrar dock att jag inte beställde hem ett par svarta också nu när det är så slaskigt ute större delen av tiden. Jag är så förälskad i sneakers just nu, det kliar också i fingrarna efter ett par vita Reebok originals och ett par klassiska svart-vita Adidas.
 
Hur skön är inte den här sneakerstrenden?

UBERLÖRDAG

KLÄNNING - NELLY/MEMBERS, STÖVLAR - H&M PARS SHOW COLLECTION
 
Här är lite bättre bilder på klänningen jag hade i lördags då vi firade Johan. Kvällen bjöd på hummer, skratt och vin i mängder på Le Rouge i gamla stan. Sjukt mysigt ställe att äta middag eller ta en drink på, med röda sammetstyger och kristallkronor överallt. Sedan åkte vi vidare till solidaritet arenan där Petter och några andra band spelade.
 
En sak som jag bara måste få förespråka lite innan jag avslutar är att åka Uber hem på natten istället för taxi. Det kan nog vara världens bästa grej. Vi åkte Uber hem i lördags, och visst kostar det lite mer än en vanlig taxi men det är ju helt klart värt varenda krona. Helst som ensam tjej när du ska hem mitt i natten, det känns hundra gånger tryggare än att åka med något av alla taxibolagen i Stockholm. Sen gör det ju ingen skada att chauffören kommer ut i frack och öppnar dörren åt dig... Och att det är en ny BMW X5 som hämtar upp dig.
 
Nej nu ska jag sova hörni, puss på er.

LE ROUGE

 
En snabb sneak på kvällens outfit innan vi sticker iväg till Le Rouge för middag och 30-årsfest för bästa Johan.
Bättre bilder kommer upp imorgon. Ha en fin lördagskväll, för det tänker jag ha. Puss

CHRISTMAS WISHLIST

 
Nu när nedräkningen till julafton har börjat tänkte jag dela med mig av det som står högst upp på min önskelista.
 
KLÄNNING FRÅN MARTIN MAISON MARGIELA
- Den perfekta nyårsklänningen till ett par röda klackar.
 
VITA KLACKAR FRÅN JENNIE ELLEN
- Skulle egentligen vilja ha hela hennes kollektion, men det som verkligen saknas i min basgarderob är ett par vita klackar. 
 
UNDERKLÄDER FRÅ LE PEARL
- Fina nya underklädesset står högt upp på önskelistan. La Pearl och Agent Provocateurs höstkollektioner har favoriterna.
 
PEARL AV SOPHIE BILLE BRAHE
- Kan inget annat än att älska de här smyckena. Örhängena längst till vänster är mina favoriter. Synd bara att de är i det dyrare laget.
 
NIKE AIR MAX LIQUID METAL
- Jag har nyss blivit ägare av ett par vita air max 90, men nu i snöslasket hade dom här varit lite mer användbara. Apsnygga är dom också.
 
ACNE VASES
- Dom snyggaste vaserna just nu står Acne för och finns i utvalda butiker i Stockholm, Paris och New York. Snälla tomten?

NAKED SHOULDERS

TOPP - NELLY, SKINNBYXOR - ISABEL MARANT FOR H&M, KLACKAR - ZARA
 
Hej fina. Det har varit full rulle hela veckan och helgen kommer att fortsätta likadant. Imorgon står 30-årsfest på Le Rouge på schemat, och sedan hade vi tänkt kämpa oss igenom baksmällan med lite golvläggning i köket på Söndagen. Vi får väl se hur det går.
 
Nu ska jag njuta i soffan resten av fredagen så hörs vi imorgon. Puss på er.

FALL FOR FUR

 
Hej på er. Det har varit dåligt med uppdateringar här senaste veckan, men min dator kraschade tyvärr förra veckan och blev lagad först idag. Jag måste nog investera i en ny dator på mellandagsrean, det känns nämligen som att den här har gjort sitt. En mac skulle inte sitta helt fel.
________________

Bjuder på lite fluffiga favoriter från min garderob som kommer användas flitigt i vinter. Hur fina är inte klackarna?