INNER BEAUTY

 
H&M har precis fått in en väldigt fin underklädes kollektion. Inner beauty heter den. Perfekt för mig som behöver lite nytt på underklädesfronten. Jag blev lite besviken på Victoria Silverstedts kollektion för Lindex, jag hade faktiskt förväntat mig lite mer där. Men H&M överraskade verkligen med den här kollektionen. Tyärr är spetsunderklänningen redan slutsåld, men de två seten till höger är redan på väg hem till mig.

THAT COAT?

 
Jag har fått mycket frågor om var jag har köpt min beiga kappa, och kom på att jag inte riktigt har presenterat den ordentligt. Så nu får den ett helt eget inlägg. Det är den värd.
 
Jag köpte den på Oasis i somras precis innan jag åkte till Bali, så jag är osäker på om den finns kvar i butik nu. Den hade precis kommit ut i butik då, och jag kände att jag inte vågade chansa på att den skulle finnas kvar närmare hösten så jag slog till direkt. Den är verkligen helt perfekt, och den är så sjukt jag rakt igenom. Bästa köpet jag har gjort. Om jag hade kunnat hade jag gått runt i den hela året om.

PINK & FLUFFY

 
 
Jag hann inte lägga beslag på den här skönheten när den kom ut på H&M's webbshop för några veckor sedan, men nu finns den äntligen ute i butik. Rätt färg, rätt fluff, rätt allt. Så den fick bli min lite på impuls i Söndags. Hur fin är den inte?
 
Nu ska jag fixa lite tisdags-mys-middag till mig och Matilda som strax är här. Så vi hörs lite senare.
 

SUIT UP SATURDAY

KOSTYM - GINA TRICOT, LINNE - ESTRAUDER, KLACKAR - DIN SKO
 
Såhär var jag klädd igår när jag begav mig till Bishops för middag. Lördags invigning för min nya kostym. Vi trivdes bra ihop. Idag är det söndag och vintertid, vilket innebär att det officiellt är helt okej att byta ut kappan mot pälsen. Så nu ska jag hoppa in i duschen, och inviga min nya päls från Paris show collection.
 
Puss på er.

GIRL CRUSH ON A FRIDAY AFTERNOON

LYDIA WILLEMINA COLLINS FOR HARPERS BAZAAR AUSTRALIA
 
Fredagens inspiration får snygga Lydia stå för. Looken på bild nummer två skulle jag vilja kapa rakt av. Och tröjan från Cèline...
 
Nu ska jag kriga vidare på jobbet. Helg om två timmar. 

DRESS IT UP WITH HEELS

 
Innan jag säger godnatt tänkte jag visa er en sneak peak på hur jag kommer bära byxorna jag fick från Fanny Lyckmans nya kollektion. Visst är dom ännu grymmare på? Och tänk vad ett par klackar kan göra.
 
Nu ska jag sova, vi hörs imorgon. Godnatt på er.

DELIVERY FROM FANNY LYCKMAN

 
Jag hade turen att vinna ett gratis plagg ur Fanny Lyckmans nya höstkollektion för Estrauder idag. Så vid lunch dök hon upp utanför mitt jobb och jag fick med mig dom här snyggingarna hem. Jag kommer matcha dem tillsammans med ett par klackar och en kortare polo, eller den tillhörande toppen från samma kollektion. Grymt snyggt.
 
Kollektionen släpps på Nelly den 28 Oktober. Tills dess kan ni dreggla över plaggen på Fannys blogg.

NEW CLASSICS

DEN kritstrecksrandiga kostymen med stort D.
 
Det här är garanterat ett av mina bästa köp jag har gjort i höst. En kritstrecksrandig kostym från Gina tricot. Den här kommer från deras nya collection "New classics", och landade precis i butik. Det är absolut den snyggaste kostymen jag sett  i butik i höst. Så enkel och tidlös att den kommer kunna plockas fram säsong efter säsong.
 
Komplett är ordet jag letar efter.

STILETTOS

 
Lovade att visa er mina nya naglar som jag gjorde i söndags, och här är dom. Jag har haft mycket färgade och mönstrade naglar nu på slutet, så det kändes skönt att göra något stilrent. Jag är riktigt nöjd med dom.
_________________
Nu har jag precis sagt hejdå till Matilda som har varit tisdagens middagssällskap. Lax, vin och skitsnack. Som en tisdag ska vara.

YESTERDAY

 
Lördagskvällen spenderade jag med den här snyggingen, ett kilo sötsaker och en massa skitsnack. Mycket välbehövligt. Det är svårt att beskriva hur mycket kärlek jag hyser för den här personen. Han är som en bättre version av mig med snopp. Världens bästa. Puss på dig.

WISHFUL THINKING

Pony hair pointy toe mule from Alexander Wang.
 
Lördag idag, och jag hade mer än gärna strosat runt i dessa skönheter från Alexander Wang. Nu har jag precis kommit hem från underbara Suzan som har fräschat till mitt hår och klippt min lugg lite kortare. Det är det som är lite jobbigt med lugg. Längden är perfekt i två veckor, sedan faller den in i ögonen. Dagens i-lands problem.

THE PERFECT HAT

BLUS - ZARA, BYXOR - MATTHEW WILLIAMSON FOR LINDEX, HATT - ÅHLENS
 
Jag har länge letat efter efter den perfekta hatten till hösten men inte riktigt hittat någon jag gillar. Den här hatten kommer från Åhlens. Vi blev bästisar på lunchen. Det klickade direkt. Så till er hattlösa - skynda er att lägga beslag på en innan den blir slutsåld. Jag knep nämligen den sista på Åhlens på Östermalm.
 
//
 
Nu har jag precis kommit hem från en middag ute med min bättre hälft, och nu ska det soffmysas tills jag somnar framför tvn. Puss

KATE MOSS FOR ZOO

 
Snygga Kate Moss får stå för fredags inspirationen. Höga kragar, stickat och päls.
 
Nu ska jag avsluta här på jobbet och ta helg. Vi hörs lite senare.

LYX VS. BUDGET

Hej på er. Det är mycket som händer i mitt liv just nu och dagarna bara rinner iväg för mig känner jag. Men nu är jag tillbaka igen med ny energi.
__________________________________
 
I Balenciagas höst/vinter kollektion syns det mycket av det här krackelerade mönstret, som jag gillar skarpt. Zara har precis fått in en liknande budgetvariant som är några tusenlappar billigare. Det kliar i fingrarna. Jag tror nästan att jag måste slå till. Vad tycker ni?

ÖRNSKÖLDSVIK NÄSTA

 
Nu har jag packat väskan för en helg i Örnsköldsvik. Känns lite som att jag bor i en resväska då jag varvar Stockholm, Skellefteå och Örnsköldsvik med jämna mellanrum. Men det ska bli riktigt mysigt att få komma hem en snabbis.
 
Nu blir det Arlanda nästa. Vi hörs igen på Söndag. Puss

I BUTIK NU

 
Idag släpper Lindex sin nya kollektion i samarbete med designern Matthew Williamson. En viss procent av varje köp som görs ur kollektionen går direkt till Rosa bandet. Mycket snyggt måste jag säga, men det blir snabbt slutsålt i webshoppen så man får nog skynda sig till närmaste Lindex butik om man vill hinna köpa något ur kollektionen. Ni hittar den här.

STICKAT NÄR DET ÄR SOM BÄST

 
Jag har myst runt i den här stickade tröjan hela dagen. Älskar att den är lite oversize. Den passar lika bra för soffmys som till ett par lårhöga stövlar. Det är det här jag älskar med hösten. Stickat, päls och lager på lager.
 
Nu sitter jag i soffan och sippar på ett glas rött, så nu ska jag sippa vidare. Puss på er.

SHOES MAKE ME HAPPY. I'M SUPERFICIAL. WHATEVER.

 
// JENNIE ELLEN & MAISON MARTIN MARGIELA FOR H&M //
 
Här har ni mina nykomlingar i skogarderoben inför hösten. Dom känns perfekta att bryta av med när man har lessnat på alla svarta skor. Stövlarna är från förra årets designersamarbete med H&M, men vi hittade åt varandra på tradera. Jag älskar detaljen med den genomskinliga klacken.
 
Kossorna från Jennie Ellen älskar jag bara rakt igenom.

CHARMANT OF SWEDEN

 
Har glömt att visa er den här fina väskan som även den fick följa med hem i helgen. Den har en sån där perfekt orangeröd färg som man kan bära året runt. Funkar lika bra på hösten som till våren. En vinnare helt enkelt.