A PAIR OF ANKLEBOOTS, PLEASE.

 TODAYS DINNER - BOOTS FROM ZARA

PREPARING FOR CHRISTMAS

 
Det här året har jag bestämt mig för att vara ute i god tid när det gäller att köpa julklappar och julpynta, så idag på lunchen gick jag och köpte julklappspapper, sigill och allt annat som kan behövas. Hälften av julklapparna är redan köpta, och förhoppningsvis kommer granen på plats nu till advent.
 
Tyckte att de här metallicfärgade papprena var så fina. Allting finns att köpa på Åhléns.

THE GREY COAT

 
Den perfekta grå kappan fick bli min igår, trots att jag hade lovat mig själv att inte köpa fler höstkappor. Men den var bara helt perfekt. Ljusgrå oversize modell, det kan inte bli bättre. Den är tyvärr redan slutsåld i XS men annars hittar ni den här.
 
Nu blir det bio med Matilda & Kenny. Puss på er.

ANOTHER SATURDAY

TRÖJA & KOSTYMBYXOR - H&M
 
Lördag idag och jag har haft en riktigt mysig helg än så länge. Igår när jag kom hem från jobbet möttes jag av en nystädad lägenhet, tända ljus, ett glas rött och en färdiglagad middag med dessert. Det hade jag verkligen inte förväntat mig med tanke på att min kära sambo har gipsat sin ena arm, men guuuud så underbart det var. Han är bara världens bästa.
 
Annars har helgen varit rätt lugn och morgondagen fortsätter i samma tecken då vi ska på bio med Matilda och Kenny. Jag ska visa er mitt senaste köp imorgon också, och det är förjäkla bra så håll ögonen öppna.
 
Puss så länge.

BRAID

SKJORTA - ZARA, KJOL - ZARA, SKOR - ASOS
 
Kände att det var en kjol-dag idag, så jag letade fram den här höstfavoriten i filt från Zara. Annars har det varit jobb och lite julklappsspaning på agendan. Bara fyra veckor kvar nu, och jag börjar känna lite julstress inför att hinna med allt.
 
Nu ska jag pyssla om min nyopererade kille och mysa i soffan resten av kvällen. Ha det fint så länge.

A DESIGNER TO WATCH

 
COATS BY MINNA PALMQVIST
 
Har nyligen fått upp ögonen för den nya svenska designern Minna Palmqvist. Hon jobbade förut som assistant designer på Filippa K men har nu gjort sig ett eget varumärke och gör sin visningsdebut på Mercedes Benz Fashion Week sommaren 2014.
 
Hur fina är inte de här kapporna från hennes kollektion AW13? Dog snygg-döden när jag såg dem. Lite i det dyrare laget, men man blir ju sugen.

FEATHER CAPE

Startar den nya veckan med att dela med mig av min nya crush från By Malene Birger. Den här underbart fjädriga capen hade mer än gärna fått flytta in i min garderob. Vi har flirtat lite fram och tillbaka, och tog en snabbis i provrummet...  men jag spelar svårfångad.

SHADES OF GREY

 
Om jag bara fick välja en färg att bära i höst så är grått verkligen it färgen den här säsongen. Absolut snyggast blir det när man blandar olika nyanser av grått tillsammans och dressar det lager på lager. Gärna tillsammans med vitt, precis som looken av Stella McCartney här ovanför. Skulle vilja kapa den rakt av.
 
Nu har vi precis kommit hem efter en sväng på stan och en mysig lunch på Piazza fiore, och snart ska vi iväg och se "The counselor" på bio. Hoppas att ni har en fin söndag.

ALL YOU NEED IS A PAIR OF ASS KICKING LEATHER PANTS

POLO - ZARA, SKINNBYXOR - ISABEL MARANT POUR H&M, KLACKAR - MANGO
 
Såhär såg jag ut igår när jag gick ut för drinkar och trerätters på El Diablo. Bästa drinkarna och grym mat, rekommenderas starkt. Jag invigde mina nya skinnbyxor från Isabel Marant och gosh vad jag älskar dom, värd varenda krona och lite till. Favoritpolon fick hänga med på middagen den också.
 
Idag är en sån där fixa i lägenheten söndag, så nu ska vi iväg och köpa lite nödvändigheter som saknas. Som lampor till hallen, och vardagsrummet... och sovrummet. Vi har levt i en ständig mysbelysning sedan vi flyttade in nämligen.

MAC & CHANEL - THE HEROES

 
Nu när hösten har kommit och solbrännan från sommaren har bleknat bort känner jag mig lätt vinterblek och glåmig. Men jag har hittat två stycken räddare i nöden som livar upp höst-maken.
 
- MAC Cream colour base / Luna - Frost
- CHANEL Rouge Noir  #109

Highlightern från MAC använder jag ovanför kindbenen, över näsbenet och ovanför läppen. Den passar perfekt till en vintrig porslingshy, precis som den kalla färgen på läppstiftet från Chanel. Två sycken vapendragare som jag kommer använda flitigt under hela vintern.
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för en middag ute. Puss

MATTA NAGLAR

 
Godmorgon finisar.
 
Jag har inte hunnit visa er hur mina nya naglar blev efter jag var hos Stephanie i torsdags, så här är resultatet. Jag har haft mycket cravings efter matta naglar på sista tiden, det har dykt upp mer och mer på slutet och jag tycker det är så jäkla snyggt. Så den här gången fick det bli matta naglar med en rand i glans längst ner på naglarna. Det är lite svårt att fånga kontrasten mellan det matta och glansiga på bild, men dom är ännu snyggare i verkligheten.
 
Om ni är sugna på att fixa naglarna inför jul och nyår så får mina läsare just nu 100 kr rabatt på nagelförlängning hos Stephanie på Bromma beauty om ni anger "AMANDA MORITZ" vid bokningen! Bästa nagelteknologen i Stockholm om ni frågar mig. Erbjudandet gäller hela December ut, och HÄR kan ni boka tid.
 
Kör hårt!

PERFECTION SPELLS MULLBERRY SILK

POLO - ZARA, HALSBAND - CHICY, KLOCKA - UR&PENN
 
Här kommer lite bättre bilder på fredagens outfit. Jag bara älskar min gråa polo från Zara. Den är redan en favorit i höstgarderoben. Jag älskar materialet som är en blandning av bomull och mullbärssilke. Det är absolut värt att betala några hundralappar extra för bra kvalitet.
 
Kvällen har spenderats med pizza och rödvin framför fotbollen tillsammans med bästa Marcus. Mycket välbehövlig kväll. Nu ska jag hoppa i säng. Vi hörs imorgon.

FRIDAY DETAILS IN GOLD & GREY

POLO - ZARA, HALSBAND - CHICY, KLOCKA - UR&PENN, SKOR - ASOS
Dagens detaljer, och nu tar jag helg.

ISABEL MARANT POUR H&M


Vid det här laget har nog ingen missat att designersamarbetet Isabel Marant Pour H&M släpptes i butik och online igår. Och jäklar vilket tryck det var online. Jag sprang förbi H&M efter jobbet och kollade in kollektionen, mycket snyggt men guldkornen försvann på bara några timmar. Dock lyckades jag lägga beslag på favoritbyxorna ur kollektionen. Dom vita skinnbyxorna på stort D.

GREY WHITE RED

 
TRÖJA - ZARA, SKJORTA - ZARA, LÄPPSTIFT - CHANEL
 
Grått, vitt och rött. En kombo som aldrig slår fel.
 
Nu har jag 2 timmar jobb kvar av den här torsdagen, sedan står en sväng förbi H&M för att klämma lite på deras nya kollektion och nya stilettos hos Stephanie på schemat.

CHANEL LIPS


 
Då var det torsdag helt plötsligt. Long time no see, men nu har jag gjort bort all sjukdom och skit för tre år framöver.
 
Här kommer en liten sneak peak på gårdagens detaljer, och mitt nya läppstift som jag älskar älskar älskar. Det är dock lite vinrödare och kallare i färgen i verkligheten. Ska försöka lägga upp lite bättre bilder på det och hela outfiten lite senare. Puss så länge.

TRASHED DENIM AND PASTEL

JEANS - CHICY, KLACKAR - NELLY  /fredagens outfit.
 
Söndag igen, och jag har haft en riktigt bra helg. I fredags bjöd Matilda på bubbel och middag efter jobbet, som följdes av några drinkar ute hos bästa Andreas på spybar. Och gårdagen spenderades med min kärlek och pizza framför Champions league.
 
Och nu är det Söndag igen, och helt plötsligt November. Och jag har ingen aning om hur tiden kan gå så fort.