MIN NYA VÄN SAINT LAURENT IN ACTION

 
Här har ni honom. Min nya hunk in action. Jag tror att han får ta Jannes plats i sängen inatt.
Nästa mission blir att köpa sidentvätt. Ni som känner mig vet hur jag är med vin och allt som går att spilla.
 
Nu soffmys.

YVES SAINT LAURENT

 
Fyndade den här YSL blusen för fickpengar i lördags. Helt galet. Mitt bästa kap någonsin som ni kanske förstår. Den är gjord av 100% siden, så det känns nästan som att man är naken när man har på sig den. Älskar varje detalj med den, och den är ännu snyggare på. Hur avis är ni?
 
Looks like a million bucks.

LOPPISFYND X 3

 
Hej på er, hoppas att ni har haft en fin helg. Jag har haft en lugn helg med bruncher på Fresco och middagar ute. Resten av tiden har jag fyndat som bara den, och spenderat större delen av dagarna på loppisar och i secondhand butiker. Favoriterna ovanför hittade jag på en loppis här i Sumpan.
 
Jag har även fyndat en YSL blus ni kommer dö för. Bilder kommer strax.

BANGS

Ni vet när man får ett sånt där ryck och känner att nej nu vill jag få en ny start. En bra höst. En jäkligt bra höst från och med nu. Och så klipper man lugg. Ett sånt ryck fick jag idag. Så nu kan min höst bara bli bra. Det sitter i luggen.
 
Nu ska jag mysa med lite tapas och film resten av kvällen. Puss

ZARA HOME


Ingen har väl missat att ZARA HOME slog upp dörrarna för sin första butik i Stockholm för en vecka sedan. Just nu är jag inne i en inredningsfas då vi håller på att fixa med lägenheten, så jag är tveksam på att jag klarar av att gå in där utan att komma ut med halva sortimentet. Här ovanför har ni mina favoriter. Askfatet är att dö för, skulle det ha varit en bricka istället hade den fått flytta in direkt.

VAR ÄR HENNES BYXOR? / AKUTEN

JACKA - ZARA, KLÄNNING - ZARA, STÖVLAR - H&M PARIS SHOW COLLECTION
 
Efter en vecka av ett rent helvete är jag tillbaka igen, med märkena från EKG-plattorna fortfarande kvar på kroppen. Jag är så otroligt lycklig och tacksam över att jag har världens finaste vän, som fanns där och höll min hand varje sekund. När jag var vid medvetande och när jag var bortom medvetslös.
 
När man har en vilopuls på 180 som tjuter rött på monitorn och pulsen går ner när hon håller ens hand, då vet man att det är den finaste och djupaste vänskapen man någonsin kommer uppleva. Jag älskar dig Matilda.
 
Men livet går vidare, jag är på benen igen. Och jag har en känsla av att den här fredagen bara kan bli bättre än den förra. Annars skulle det vara en ren katastrof.
 
Nu börjar bloggandet på riktigt. Puss på er

ÄTER JEANS TILL FRUKOST


Startar morgonen med jeansbibeln och en alldeles för stark kopp kaffe till frukost. Fredag bring it on.

OUTFIT / 18 SEPTEMBER

 
SKINNJACKA - ZARA, JEANS - CHICY, LINNE - BALI, KLACKAR - ZARA, KLOCKA - MARC BY MARC JACOBS
 
18 September och nu känns det verkligen att det är höst på riktigt. Jag hade nästan kunnat inviga min päls imorse. 10 kalla grader. Men hösten innebär också att elda i öppna spisen, dricka mängder av koppar te och tända stearinljus. Så jag överlever nog.
 
Nu blir det mys i soffan, puss på er.

MY NEW LOVER

 
Jag vet, det är lite geting varning på honom. Men det var kärlek vid första ögonkastet och nu ska vi bli sambos.
För endast 216 kronor blev han min. Sinnessjukt lättflörtad. KLICK sa det bara.

PARIS SHOW COLLECTION



Lade beslag på dom här två höst-favoriterna från H&Ms Paris show collection. Stövlarna var bara ett måste. Höjden av perfektion. Min garderob var inte riktigt komplett förrän de flyttade in. Dom tillsammans med en lång stickad polotröja så är hösten gjord.

BABY BLUE

 
DAGENS DETALJER.

STICKAD TRÖJA - GINA TRICOT. KLOCKA - MARC BY MARC JACOBS. KLACKAR - DIN SKO.
_______________________
 
Nu har vi äntligen börjat få ordning i våran nya lägenhet. Laminatgolvet i hallen (som ni ser på bilden) har vi precis lagt klart och listat, och en fet garderobsvägg från Ikea har också hittat hem till oss. Två gånger två meter garderob bara till mina kläder. Det är lycka.

HOUNDSTOOTH

 

1.JENNIE ELLEN  2.MONKI 3.ZARA  4.ZARA 5.SELECTED FEMME 6.NELLY
 
Hundtandsmönstrat är lite av en favorit av höstens trender. Det fina med det här mönstret är att det aldrig går ur tiden utan kommer tillbaka säsong efter säsong. Ett plagg som håller länge, lite av en investering. Här är några av mina favoriter. Klackarna från Jennie Ellen är jag riktigt sugen på att klicka hem.