MY WEEKEND

BLUS, JEANS & KLACKAR - ZARA, KAPPA - MANGO
 
Hej fina ni. Så här såg jag ut igår då vi gick ut för middag och bio med Matilda & Kenny. Vi åt riktigt grym tapas på El clasico som följdes upp med drinkar på Scandic Malmen och "The wolf of wallstreet" på bio. Nu är det redan Söndagkväll och jag ska strax hoppa i säng för att orka med en ny jobbvecka.
 
Puss & Godnatt

NEW YEAR RESOLUTION

 
Årets nyårslöfte är i år precis som alla andra år att komma igång ordentligt med träningen. Världens klyschigaste nyårslöfte men världens bästa enligt mig. Nu efter julmaten och nyårsfirandet tycker jag alltid att man behöver en kickstart för att komma igång med träningen på riktigt.
 
Jag köpte nya träningsbyxor från Stella McCartney for Adidas på mellandagsrean. Bästa fyndet. Det är alltid så mycket mer motiverande att träna med nya träningskläder och redskap. 

CHRISTMAS GIFTS

 
Jag har fått så mycket fina saker den här julen som jag fortfarande inte har visat er, men här har ni några av favoritklapparna. Bättre sent än aldrig, right?
 
Emma fåtöljen fick jag av mina svärföräldrar, och jag har varit förälskad i den sedan första gången jag såg den hemma hos dom. Världens finaste julklapp och jag tappade verkligen hakan när jag fick den, eftersom jag har letat efter en likande fåtölj i evigheter. Den kommer passa helt perfekt framför garderobsväggen. 
 
Den nyaste Macbook pron med retinaskärm fick jag av min fina pojkvän, jag blir så bortskämd av honom att det är pinsamt. Sedan fick jag parfym, hudvårdsprodukter från Avène och så mycket annat fint av resten av familjen.

NYE IN PICTURES

 
De här bilderna får sammanfatta min nyårsafton. Underbar mat lagad av min fina pojkvän och det bästa sällskapet. Jag bara älskar våra nya guldiga vinglas från Indiska som vi köpte inför nyårsmiddagen.

HAPPY NEW YEAR!

 NYÅRSKLÄNNING - IVYREVEL, KLACKAR - MANGO
 
Gott nytt år på er! 2014 it is.
 
Vi hade en helt magisk nyårsafton hos oss igår tillsammans med min bästa vän och hennes kille. Hummer och ryggbiff stod på menyn tillsammans med mängder av bubbel, vin och sällskapsspel. Bästa nyårsaftonen på länge måste jag säga. Vi fotade massor under kvällen så bilder kommer lite senare. 
 
Nyårsklänningen kommer från Ivyrevel det här året. Jag har aldrig beställt något därifrån tidigare men jag gillar verkligen den här klänningen skarpt.