BACK TO BASICS

SKJORTA - ZARA, GULDRINGAR - H&M
 
Ni anar inte hur länge jag har letat efter den perfekta vita skjortan, men jag har alltid tyckt att det är något som har saknats med de modellerna jag har testat. Den här fina garderobsfavoriten hittade jag på Zara, såklart. Allt dom gör blir ju bara helt perfekt. Det kommer att bli en favorit i vår, och resten av året för den delen också.
 
Annars har jag varit på LPG-behandling efter jobbet och precis gjort en storstädning här hemma i lägenheten. Mycket välbehövligt kan jag säga. Fick en helt ny garderob. 

THE MULES

GIOVANNI ROSSI, COS, ALTUZARRA, ZARA, STELLA MCCARTNEY, ALEXANDER WANG
 
Om det är någon trend i vår som jag har fått upp ögonen lite extra för så är det alla gånger dessa grymma slip in skor. Om jag hade haft ekonomin hade jag klickat hem snyggingarna från Altuzarra eller Alexander Wang på sekunden. Men nu när jag inte har det är det kul att se att budgetkedjor som Zara och Cos också har hakat på trenden.
//
 
Förtom lite fönstershopping på internet har min kväll bestått av ett pass på gymmet och ett glas rött framför Homeland, och nu väntar sängen och jobb tidigt imorgon. Natti

SUNDAY MORNINGS

 
Bananpannkakor med kvarg, jordgubbar, honung och en kopp grönt te.
 
Söndag idag och jag skämmer bort mig själv för fullt med bananpannkakor och senaste numret av Elle innan OS-finalen i ishockey börjar. Resten av dagen är uppbokad för söndagsångest i form av tvätt och städning. Alltid lika roligt.

MATERIELL KÄRLEK FINNS

TRENCHCOAT - H&M, BLUS - ÅHLÉNS, JEANS - ZARA, BOOTS - ZARA
 
Hej på er. Som ni kanske har märkt har jag haft en liten bloggpaus sedan nyår då jag har varit rätt oinspirerad, men nu är jag tillbaka på banan igen med massor av inspiration. 
 
Jag tänkte passa på att presentera min nya kärlek i livet, den här äckligt snygga trenchcoaten från H&M. Snyggaste budget alternativet ute i butik just nu enligt mig. Passformen är jättefin och fallet på den är helt perfekt. Självklart invigde jag honom den enda dagen då det snöade och regnade ute som mest, lite sämre taming men det var det värt.
 
Lördag idag och jag har tagit en längre sovmorgon, ätit lite frukost och ska snart kämpa mig iväg till gymmet.
 
Puss så länge.